Samostojeće zrcalo s LED svjetlom Tomasucci Decoration

SKU: 3027306
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 9.92 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
330 90 830 18 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Ima LED svjetla integrirana u okvir. Ima mogućnost vodoravnog/okomitog pričvršćivanja na zid - stražnji stalak na uvlačenje za postavljanje zrcala na pod.
Specifikacije
Dimenzije: dužina 60 cm/širina 5 cm/visina 120 cm
Težina: 9.0 Kg
Materijal: MDF
Boja: bijela
Dječji dizajn ne
Tomasucci
Tomasucci ima više od 50 godina iskustva u proizvodnji namještaja i dodataka za dom, pružajući domovima svojih kupaca talijansku specifičnu profinjenost, eleganciju i kvalitetu. Danas se Tomasucci ističe prepoznatljivim stilom, koji je univerzum kromiranog metala i toplih nijansa, te pokriva široki raspon proizvoda – namještaj za unutarnji i vanjski prostor, ukrasni predmeti, rasvjetna tijela, kamini. Brand Tomasucci je brand koji iznenađuje, s potpuno suvremenim jezikom, koji pruža originalna i ekskluzivna rješenja, kao rezultat strasti prema dizajnu i kvaliteti.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.