Četka za čišćenje lica Advanced

SKU: 2942327
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
33 03 167 76 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Koristeći našu vrhunsku tehnologiju, naš najnoviji set za čišćenje dolazi s 4 glave za čišćenje. Sve kako bi Vaša koža izgledala, te osjećala se nevjerojatno. Želimo da Vaša koža izgleda apsolutno najbolje s čistim osjećajem koji svi toliko volimo. Ovaj set dolazi s četiri glave s četiri funkcije. Uključuje putnu kutiju za spremanje koja je korisna i za poslovna putovanja. Ovo je potpuno rješenje za čišćenje lica, koristi samo 2 baterije tipa AA za maksimalnu prenosivost.Vodootporna .
Specifikacije
Zapremnina: 0.2 L
Težina: 0,250 Kg
Detalji proizvoda
Povrat: Kozmetički proizvodi koji imaju kutiju i zapečaćenu foliju u trenutku prodaje se mogu vratiti samo ako je folija zapečaćena.
Dokumenti
  • Rok trajanja: 12 mjeseci od otvaranja

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.