6-dijelni set posuda za kuhanje Home

SKU: 2751863
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 0.83 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
27 90 33 98 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Set posuđa pogodan je za pripremu raznih jela. Stakleni poklopac ima plastični gumb za lakše rukovanje, dna lonca imaju odgovarajuće piktograme. Može se prati u perilici posuđa.
  • Prikladne ploče za kuhanje: staklo
  • Keramika: da
  • Struja: da
  • Indukcija: da
  • Plin: da
Specifikacije
Dimenzije: visina 22.5 cm
Zapremnina: 0 L
Težina: 1.4 Kg
Materijal: emajl<br/> Materijal ručki: metal<br/> Materijal poklopca: staklo<br/>
Boja: bijela
Set: 1 posuda dimenzija 14x7cm <br> 1 posuda dimenzija 18x8.5cm <br> 1 posuda dimenzija 22x10.7cm <br> 3 poklopca
Dokumenti
Prikladno za pranje u perilici posuđa: da
Prikladno za korištenje u mikrovalnoj pećnici: ne
Banquet
Brand BANQUET predstavlja opsežnu ponudu kuhinjskog pribora i servisa za jelo. Asortiman uključuje veliki izbor kućnog pribora, kao i proizvoda od stakla, keramike ili porculana, koji su namijenjeni za preradu namirnica, pripremu jela i pića, postavljanje stolova, posluživanje pića i za spremanje sirove hrane i gotova jela. O popularnosti robne marke među našim kupcima govori činjenica da se proizvodi BANQUET plasiraju u više od 20 zemalja u Europi i izvan nje. Trenutno naše proizvode koriste milijuni zadovoljnih kupaca. Godine 2019. otvorili smo vlastite trgovine pod markom BANQUET u Češkoj. Od tada smo se nastavili širiti na nova mjesta, a sada svoju robu nudimo u više od 80 trgovina, također u Slovačkoj i Poljskoj. Dugoročno, BANQUET nastoji kontinuirano širiti svoj asortiman i nuditi visokokvalitetne kuhinjske proizvode po pristupačnim cijenama. Naš cilj je biti što je moguće bliže našim klijentima proširenjem i diverzifikacijom asortimana proizvoda, stalnom izgradnjom dugoročnih, pozitivnih odnosa s našim kupcima, odgovaranjem na sve zahtjeve kupaca na brz i fleksibilan način te poboljšanjem dostupnosti naših proizvoda.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.