Set kuhinjska pregača i 2 kuhinjske rukavice BBQ

SKU: 2751861
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 0.44 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
14 90 16 59 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Isporučuje se presavijeno s prikladnom plastičnom kukom.
Specifikacije
Dimenzije: promjer 2 cm
Zapremnina: 0 L
Težina: 0,215 Kg
Materijal: pamuk, gustoća 140 g/m2
Boja: crvena
Set: 1 kuhinjska pregača dimenzija 65x80 cm <br> 1 kuhinjska rukavica za pećnicu dimenzija 18x20 cm <br> 1 kuhinjska rukavica za roštilj dimenzija 18x33 cm
Glačati na (°C) 110
Dokumenti
Prati na (°C): 30
Glačati na (°C): 110
Mogu se koristiti izbjeljivači: ne
Može se sušiti u sušilici: ne
Profesionalno čišćenje: ne
Skupljanje tkanine: ne
Banquet
Brand BANQUET predstavlja opsežnu ponudu kuhinjskog pribora i servisa za jelo. Asortiman uključuje veliki izbor kućnog pribora, kao i proizvoda od stakla, keramike ili porculana, koji su namijenjeni za preradu namirnica, pripremu jela i pića, postavljanje stolova, posluživanje pića i za spremanje sirove hrane i gotova jela. O popularnosti robne marke među našim kupcima govori činjenica da se proizvodi BANQUET plasiraju u više od 20 zemalja u Europi i izvan nje. Trenutno naše proizvode koriste milijuni zadovoljnih kupaca. Godine 2019. otvorili smo vlastite trgovine pod markom BANQUET u Češkoj. Od tada smo se nastavili širiti na nova mjesta, a sada svoju robu nudimo u više od 80 trgovina, također u Slovačkoj i Poljskoj. Dugoročno, BANQUET nastoji kontinuirano širiti svoj asortiman i nuditi visokokvalitetne kuhinjske proizvode po pristupačnim cijenama. Naš cilj je biti što je moguće bliže našim klijentima proširenjem i diverzifikacijom asortimana proizvoda, stalnom izgradnjom dugoročnih, pozitivnih odnosa s našim kupcima, odgovaranjem na sve zahtjeve kupaca na brz i fleksibilan način te poboljšanjem dostupnosti naših proizvoda.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.