Smeđi nosač police od kovanog željeza 19 cm x 19 cm x 5 h

SKU: 2664521
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 11 Travnja - 18 Travnja
31 00 37 00 RRP ?
Opis
Materijal: Kovano željezo Veličina: Dužina 19 cm x Visina 19 cm x Širina 5 cm Boja: Patinirano smeđa Nosač od kovanog željeza preporučuje se zbog otpornosti i posebnog dizajna. Može se koristiti u kombinaciji s pultovima (poliranim bilo koje vrste), drvom, kamenom, staklom itd.
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 0,200 Kg
Clayre & Eef
Clayre & Eef započeo je svoju priču 1994. godine u šarmantnom selu u Nizozemskoj, kada su dvoje braće utemeljili malu obiteljsku tvrtku koja prodaje tekstile za dom. Brand do danas održava poznati i topli duh ranih godina, zajedno s prijateljima i poznanicima koji rade s istim entuzijazmom i uključeni su u konsolidaciju i razvoj ideologije branda, odnosno preobrazbu kuće u dom. Trenutno Clayre & Eef posjeduje kompletan asortiman pribora za kućanstvo, uglavnom izrađenih na osnovu ručno nacrtanih i oslikanih skica i posvećenih šarmantnoj, rustikalnoj atmosferi koja nudi proizvode s nostalgičnim, romantičnim i profinjenim naglascima.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.