61-dijelni servis za jelo

SKU: 2153033
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 10.61 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
353 90 1200 21 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Specifikacije
Dimenzije: dužina 26 cm
Težina: 28.8 Kg
Materijal: 100% porculan
Boja: bijela
Set: 1 zdjela za posluživanje juhe s poklopcem 3 L<br> 12 tanjura za serviranje, svaki 26 cm<br> 12 plitka tanjura, svaki 23 cm<br> 12 tanjura za desert, svaki 21 cm<br> 12 zdjele, svaki 15 cm<br> 2 pladnjeva za posluživanje, svaki dimenzija 24x15 cm<br> 1 pladanj 29x18 cm<br> 2 posude za sol<br> 2 posude za papar<br> 2 držača za čačkalice s poklopcem
Dokumenti
Prikladno za pranje u perilici posuđa: da
Prikladno za korištenje u mikrovalnoj pećnici: da
Güral Porselen
Güral Porselen proizvodi besprijekoran porculan od 1989. kombinirajući tradicionalno zanatsko znanje i estetsko razumijevanje sa suvremenim tehnikama proizvodnje. Jedinstvena robna marka u kojoj se susreću zanatstvo, umjetnost, kvaliteta i uspjeh: Dok se Güral Porselen usredotočio na proizvodnju besprijekornog porculana od 1989., uvijek smo imali pitanja o tome kako postići bolje. Svaki put kada bismo pronašli odgovore na ova pitanja, bili smo nagrađeni uspjehom. Postali smo jedan od najcjenjenijih brendova porculana u našoj zemlji i svijetu. Porculan za nas: To je kao priča o uspjehu bez kraja koja postoji kako se priča, raste kako proizvodi i širi se na sve.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.