Ruksak za dečkiće Lulabi

SKU: 2028338
  • Brza dostava
  • Ima još jedan komad
Dostava:
  • Brza dostava dostupna za jedan komad.
  • Vrijeme dostave: između 09 Prosinca - 15 Prosinca
Pogodnosti:
  • 3.68 Vivre bodova i
  • Besplatna dostava u cijeloj državi za unaprijed plaćene narudžbe iznad 750 kn.
122 90 kn 16 31 ?
  • 50% popusta uz kod WINTER50HR Prijavi se na svoj račun da dobiješ popust
Opis
Slatko i funkcionalno, ovaj živopisni ruksak idealan je za vrtić i zabavu na putovanjima s mamom i tatom kako bi sadržavao sve što vam treba i učinio djecu odgovornom za upravljanje njihovim stvarima. Oblik i veličina dizajnirani su da budu savršeno prilagođeni djeci.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dužina 21 cm/širina 11 cm/visina 26 cm
Za:
dječake
Težina:
0,260 Kg
Materijal:
poliester
Boja:
raznobojna
Lulabi
Kad se rodi dijete, rađa se nova obitelj. Jedinstven događaj koji određuje mnoge promjene i potrebu da svoj dom opremite svime što je potrebno kako biste bolje dočekali dolazak ovog novog života. Lulabi nudi mnoga rješenja osmišljena kako bi se opremili svime po cijeni koja je vrlo pažljiva prema ekonomiji novih roditelja. Lulabi je robna marka Pengo, vodeće tvrtke u distribuciji kućanskih potrepština, namijenjena djeci. Rođen 2013. godine, Lulabi je mladi brand koji obogaćuje portfelj tvrtke člancima posvećenim djeci u dobi od 0/5 godina. Katalog, s više od 300 referenci, nudi majkama i očevima čitav niz licenciranih proizvoda i proizvoda marke Lulabi. Pozornost na svijet ranog djetinjstva u tvrtki je vrlo jaka: to pokazuju stalna ulaganja u istraživanje i razvoj, zadivljujuće uzorke i izvrsna kvaliteta sirovina. Svake godine na sajmu u Kölnu predstavljaju se najznačajniji novi proizvodi, najvažniji međunarodni izlog u svijetu ranog djetinjstva. Lulabi ima za cilj prenijeti talijanski ukus i u inozemstvo, usredotočujući se na inovativnu i vrlo privlačnu grafiku sposobnu zadovoljiti zahtjeve djece i njihovih roditelja, raznoliku i zahtjevnu klijentelu u smislu kvalitete, sigurnosti, stila i cijene.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.