Podbradnjak s dugim rukavima za dečkiće Mickey Mouse

SKU: 2028318
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
13 90 17 12 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Asortiman Simply je ima privlačni dizajn i više u skladu s trenutnim trendovima u boji. Podbradnjak s dugim rukavima je izrađen od vodonepropusnog materijala koji štiti bebu tijekom obroka.
Specifikacije
Dimenzije: dužina 72 cm/širina 26 cm/visina 0.01 cm
Za: dječake
Težina: 0,080 Kg
Materijal: vodonepropusna PEVA
Boja: raznobojna
Dokumenti
Čistiti vlažnom krpom ili pod mlazom vode.
Lulabi
Kad se rodi dijete, rađa se nova obitelj. Jedinstven događaj koji određuje mnoge promjene i potrebu da svoj dom opremite svime što je potrebno kako biste bolje dočekali dolazak ovog novog života. Lulabi nudi mnoga rješenja osmišljena kako bi se opremili svime po cijeni koja je vrlo pažljiva prema ekonomiji novih roditelja. Lulabi je robna marka Pengo, vodeće tvrtke u distribuciji kućanskih potrepština, namijenjena djeci. Rođen 2013. godine, Lulabi je mladi brand koji obogaćuje portfelj tvrtke člancima posvećenim djeci u dobi od 0/5 godina. Katalog, s više od 300 referenci, nudi majkama i očevima čitav niz licenciranih proizvoda i proizvoda marke Lulabi. Pozornost na svijet ranog djetinjstva u tvrtki je vrlo jaka: to pokazuju stalna ulaganja u istraživanje i razvoj, zadivljujuće uzorke i izvrsna kvaliteta sirovina. Svake godine na sajmu u Kölnu predstavljaju se najznačajniji novi proizvodi, najvažniji međunarodni izlog u svijetu ranog djetinjstva. Lulabi ima za cilj prenijeti talijanski ukus i u inozemstvo, usredotočujući se na inovativnu i vrlo privlačnu grafiku sposobnu zadovoljiti zahtjeve djece i njihovih roditelja, raznoliku i zahtjevnu klijentelu u smislu kvalitete, sigurnosti, stila i cijene.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.