Barska stolica od masivnog obnovljenog drva

SKU: 1800816
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 07 Prosinca - 15 Prosinca
Pogodnosti:
  • 8.59 Vivre bodova i
  • Besplatni povrat u roku od 14 dana.
85900 kn
Opis

Ova barska stolica od obnovljenog drva ima antikni izgled, te je bezvremenski dodatak za vašu sobu. Prikladna je za klasične i suvremene stilove uređenja. Stolica ima oslonac za noge, što znači da će vam pružiti optimalnu udobnost prilikom sjedenja. Zahvaljujući svojoj čvrstoj konstrukciji, stolica je veoma izdržljiva.

 

Ova barska stolica izrađena je od obnovljenog drva, što znači da je svaki komad namještaja jedinstven i pomalo drugačiji od drugih. Namještaj izrađen od obnovljenog drva ima karakteristike raznih vrsta drveća kao što su sheesham, tikovina, palisander, akacija, mango, saal, itd. Obnovljeno drvo je čvrsto, stabilno, izdržljivo i prekrasno. Znakovi korištenja i vidljiva struktura godova potiču nove generacije da otkriju njegovu povijest. Čuvajući ovaj komad namještaja u svom domu, pridonijet ćete konceptu očuvanja resursa, zaštite okoliša i održivog razvoja.

 

Vrhunska ručna izrada je zaslužna za spektakularan vintage izgled ovog stolca i daje mu dašak egzotike. Svaki korak u procesu rekombiniranja, poliranja, bojenja ili premazivanja voskom je pažljivo izveden. Ovaj antikni visoki barski stolac će zasigurno biti savršen dodatak za vaš dom!

 

Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što čini svaki naš stolac jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Raznobojno masivno obnovljeno drvo
  • Ukupna veličina: 30 x 75 cm (Φ x V)
  • U potpunosti ručno izrađen
  • Poliran, djelomično obojan i premazan voskom
Specifikacije
Title
Value
Težina:
1.0 Kg
Materijal:
Drvo
Boja:
Smeđa
Dokumenti
Zajamčena kvaliteta
Jamčimo da je ovaj proizvod originalan te da je tvrtka Vivre ovlaštena prodati ovaj proizvod
Ovaj proizvod može se vratiti bez naknade u roku od 14 dana od preuzimanja

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.