Mlječna krema Yoko Q10 50 ml

SKU: 1450587
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
16 72 31 85 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Ova krema pomaže u poticanju regeneracije stanica i djelovanja minerala na koži te također vraća vlagu i kožu čini glatkom i mekom.
Slični proizvodi
Specifikacije
Veličina 50 ml (dužina 6 cm/širina 3 cm/visina 5 cm)
Zapremnina: 0.05 L
Težina: 0,200 Kg
Detalji proizvoda
Povrat: Kozmetički proizvodi koji imaju kutiju i zapečaćenu foliju u trenutku prodaje se mogu vratiti samo ako je folija zapečaćena.
YOKO
Siam Yoko Co., Ltd. osnovan je 1999. godine kao proizvođač, distributer i izvoznik kozmetike u inozemstvo. Tvrtka trenutno posluje i cilja na više od 40 zemalja širom svijeta, uključujući Hong Kong, Indiju, Maleziju, mnoge bliskoistočne zemlje, Filipine, Veliku Britaniju i mnoge druge zemlje. Primjeri poznatih proizvoda tvrtke na tržištu su: mliječni piling od soli koji je popularan u zemlji i inozemstvu. Tvrtka želi postići zadovoljstvo kupaca održavajući kvalitetu proizvoda u svakom trenutku. Koristeći prirodne sirovine i obavljajući trgovinske transakcije s integritetom i etikom, tvrtka se je spremna proširiti na još inozemnih tržišta. Pozdravljamo inozemne trgovce koji su spremni s nama poslovati na održiv način.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.