Set od 10 posuđa za kuhanje Metallic Aquamarine

SKU: 1439118
  • Brza dostava
109 35 256 16 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Opis
Ekološki.
Ne sadrži PFOA, olovo i kadmij.
Specifikacije
Težina: 1.0 Kg
Materijal: troslojna presvlaka od mramora, turbo indukcijsko dno, ergonomska ručka, nehrđajući čelik 18/10, staklo
Boja: akvamarin
Set: 1 tava dimenzija D20xH4.5 cm i zapremnine 1 L <br> 1 tava dimenzija D24xH4.8 cm i zapremnine 1.7 L <br> 1 lonac s poklopcem dimenzija D20xH10 cm i zapremnine 2.5 L <br> 1 lonac s poklopcem dimenzija D24xH12 cm i zapremnine 4.1 L <br> 1 grabilica <br> 1 mutilica <br> 1 žlica sa rupicama <br> 1 Kutljača za juhu
views.product.tabs.brand_products
views.product.tabs.seller_products
Berlinger Haus
Berlinger Haus je brand koji proizvodi i prodaje posuđe na tržištu već više od 15 godina. Brand nudi širok raspon profesionalnih, ručno prilagođenih, ekskluzivnih i inovativnih proizvoda izrađenih od vrhunskih materijala i stalno se prilagođava svakodnevnim potrebama suvremenih potrošača. Prilagođeni najzahtjevnijim tržišnim zahtjevima i u skladu s najnaprednijim proizvodnim tehnologijama, proizvode tvrtke Berlinger Haus pažljivo su izradili ekskluzivni dizajneri, pretvarajući kuhanje u fantastično iskustvo.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.