Madrac Premier 140x190 cm

SKU: 1434550
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
441 42 2398 70 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
The Premier Mattress je madrac sastavljen od viskoelastičnog gela i jezgre opruga proljetnih vreća posljednje generacije koji mogu jamčiti hotelski efekt i potpuni odmor.
Tehnologija i razvoj koji se koristi za stvaranje sastava ovog madraca i njegove jezgre u vrećama s oprugama je ključ za klasificiranje kao madraci vrhunskog razreda.
Kombinacija ovih elemenata evolucija je u svijetu opuštanja i odmora.
Njegova jezgra sastoji se od ukupno 235 neovisnih opruga / m 2 koji daju prilagođenu prilagodljivost svakom području madraca.
Ove opruge uzrokuju da se masa tijela raspodijeli neovisno o svakoj točki madraca, na taj način omogućava prilagođenu prilagodljivost svakom području tijela.
Vreće u koje je ubačena svaka od opruga izrađene su od tankog i otpornog materijala koji omogućava veću cirkulaciju zraka.
Jačina madraca ovisit će o vremenu koje želite posvetiti svom odmoru.
One su porozne i mogu se prilagoditi bilo kojoj vrsti temperature bez uzrokovanja neugodnosti vlage.
visoka trajnost: Jamči da će zadržati sve svoje karakteristike tijekom 10 godina intenzivnog korištenja.

Tehničke specifikacije:
Visina: +/- 30cm.
jezgro: Vreće s oprugom, sustav za zaštitu od vlage u jezgru.
gel-viskoelastična + biotherm vlakna + supersoft.
12 zona udobnosti.
sanitizirano liječenje antikarosom, antialergijske i anti bakterije.
ne može se deformirati.
dugotrajna trajnost.
Oeko-tex®.
EU certificat.
Cetem certifikat.
Slični proizvodi
Specifikacije
Veličina 140x190 cm (dužina 190 cm/širina 140 cm/visina 30 cm)
Težina: 26.5 Kg
Materijal: Vreća s oprugom, Viscoelastični gel, supersoft pjena, prirodna vlakna, gustoća 200 g / m2
Boja: bijela
Dokumenti
2 godine garancije.
Moonia
Moonia je inovativna i kreativna marka koja nudi vrhunske proizvode kako biste se Vi i Vaša obitelj najbolje odmorili. Nastaje suradnjom španjolske tvornice i švedskog dizajnera. Mi smo tvrtka s međunarodnom projekcijom čiji se proizvodi proizvode u Španjolskoj. Naši madraci imaju certifikat OEKO-TEX®, europski certifikat i CETEM certifikat. Naš švedski dizajner daje našim proizvodima dašak sofisticiranosti i elegancije, a istovremeno im daje jednostavnost i posebnu završnu obradu. Dobivanje čistog, nordijskog i modernog dizajna. U Mooniji želimo nastaviti s inovacijama kako biste mogli uživati u najboljim proizvodima za odmor na tržištu, pa ćemo nastaviti raditi kako biste se što bolje odmorili s našim vrhunskim proizvodima i ekskluzivnim dizajnom.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.