Tava Ancient Lands M

SKU: 1426639
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
50 02 70 74 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
proizvod se izrađuje ručno koristeći tradicionalne tehnike.
proizvod je emajliran s inovativnim materijalima koji imaju svojstva protiv ljepljenja i ne sadrže tvrde metale, potpuno bez toksičnosti pri visokim temperaturama.
Terakota održava konstantnu toplinu tijekom cijelog procesa kuhanja, i istovremeno, zadržava prirodan i intenzivan okus hrane.
može se koristiti na otvorenom plamenu, na električnu ili klasičnu pećnicu.
Slični proizvodi
Specifikacije
Veličina M (dužina 24 cm/širina 18 cm/visina 24 cm/promjer 24 cm)
Zapremnina: 340 L
Težina: 3.1 Kg
Materijal: glazirana keramika, trajna terakota za pečenje
Boja: plava
Dokumenti
Može se prati u perilici posuđa i koristiti u mikrovalnoj pećnici.
Fratelli Colì
Fratelli Colì je talijanski brand gdje tradicija postaje način života. Uz veliko iskustvo i neusporedivu strast za kvalitetom, brand nudi rješenja za zdrav i sladak stil života. Ručno izrađeni proizvodi od pažljivo odabranih materijala, s jedinstvenim toplinskim svojstvima u području posuđa za kuhanje, proizvodi Fratelli Colì su priča o ukusu, ugodnim sjećanjima i tradicionalnoj ujedinjenoj obitelji.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.