Nadmadrac s memorijskom pjenom VitalCare

SKU: 1425282
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 3.29 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
109 76
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Vrhunski madrac od memorijske pjene i meke elastične pjene.

VitalCare Top madrac kombinira memorijsku pjenu i meku elastičnu pjenu kako bi omekšao bilo koju površinu na kojoj se koristi.

Memorijska pjena u nadmadracu izuzetno je elastičan materijal, koja prvo reagira na pritisak, a zatim na toplinu. To vam omogućava da VitalCare osjećate na isti način, bez obzira koristite li ga na otvorenom u planinama kad je hladnije ili na neudobnom madracu u hotelu ljeti.

Mekana elastična pjena dodaje se osjećaju nježne memorijske pjene i pomaže nalaženju najudobnijeg položaja za spavanje.

Udobne 4 elastične trake čvrsto učvršćuju nadmadrac na madrac.

Značajke:
- Proizveden u Italiji;
-Kombinacija memorijske pjene i meke elastične pjene;
-Povećava udobnost čvrstog ili starog madraca ili kauča;
- 4 elastične trake na krajevima za lako i stabilno prijanjanje na madrac.
Specifikacije
Veličina 90x190 cm (dužina 190 cm/širina 90 cm/visina 6 cm)
Težina: 5.0 Kg
Materijal: memorijska pjena, meka elastična pjena
Boja: bijela
iSleep
Uvijek je iSleep je vrlo zainteresiran za izradu proizvoda koji nude najbolji mogući san. Proizvodi su se poboljšali jer je iSleep saznao više o spavanju. Radeći s Sveučilištem Nebraska Wesleyan i pionirima na području spavanja, osnovali su grupu za istraživanje na području spavanja, American Sleep Research Institute, koji je 1988. sagradio prvi samostalni objekt za istraživanje zdravog spavanja i kako se ono može postići. Istraživanje koje je uslijedilo donijelo je neke iznenađujuće i važne zaključke. Kvaliteta spavanja je vrlo važna za dobro zdravlje, a koliko dugo i koliko dobro spavamo može predvidjeti koliko dugo možemo živjeti. Također je otkriveno koji čimbenici doprinose zdravom snu i ovi čimbenici su se uklopili u iSleep madracima. Udruga ASRI je nastavila raditi u prestižnim bolnicama i američkim sveučilištima. ASRI je razvio edukaciju o spavanju za profesionalce i pacijente širom svijeta. Predanost tvrtke prema istraživanju proteže se dalje od vlastitih proizvoda. iSleep je uvjeren da je spavanje kritična briga za zdravlje i neprestano nastoji donijeti na tržište najbolje madrace za spavanje za zdraviji život.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.