Madrac s memorijskom pjenom Silver Plus

SKU: 1425270
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 9.3 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
310 17
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Dvostrani madrac s troslojnom jezgrom i 4 razine čvrstoće.

Silver Plus je madrac s različitim čvrstoćama na svojim stranama i jezgrom od tri vrste pjene, u kombinaciji pružaju potporu tijelu srednje čvrstoće. Dodatni sloj memorijske pjene dodaje se s jedne strane navlake kako bi se što brže pronašao najudobniji položaj za spavanje. Memorijska pjena iSleep visoko je elastičan materijal koji prvo reagira na pritisak, a zatim na toplinu. To vam omogućuje da na isti način osjetite svoj madrac, bez obzira na godišnje doba i temperaturu prostorije.

Madrac je obrađen ionima srebra koji sprečavaju vlagu, prašinu, zadržavanje grinja i bakterija. Srebro pozitivno utječe na cirkulaciju krvi. Za maksimalnu higijenu, jezgra madraca dolazi s uklonjivom navlakom s patent zatvaračem koje se lako može oprati kod kuće.

Svi madraci iSleep imaju dvije strane i mogu se redovito okretati, što pridonosi njihovom dužem vijeku trajanja. Dvostrani madraci postavljaju se na podnice s letvicama koje omogućuju slobodnu cirkulaciju zraka.

Madraci iSleep pakirani su zarolani i vakumirani, što ih održava savršeno čistima do njihovog otvaranja.

Značajke:
- Proizveden u Italiji;
- Jezgra s vrlo elastičnom pjenom, sloj meke elastične pjene i memorijske pjene od 3 cm;
- Anatomska i ortopedska potpora;
- Navlaka tretirana srebrom s dvodijelnim patent zatvaračem.
Specifikacije
Veličina 90x190 cm (dužina 190 cm/širina 90 cm/visina 24 cm)
Težina: 15.0 Kg
Materijal: memorijska pjena, ultraudobna pjena
Boja: bijela
iSleep
Uvijek je iSleep je vrlo zainteresiran za izradu proizvoda koji nude najbolji mogući san. Proizvodi su se poboljšali jer je iSleep saznao više o spavanju. Radeći s Sveučilištem Nebraska Wesleyan i pionirima na području spavanja, osnovali su grupu za istraživanje na području spavanja, American Sleep Research Institute, koji je 1988. sagradio prvi samostalni objekt za istraživanje zdravog spavanja i kako se ono može postići. Istraživanje koje je uslijedilo donijelo je neke iznenađujuće i važne zaključke. Kvaliteta spavanja je vrlo važna za dobro zdravlje, a koliko dugo i koliko dobro spavamo može predvidjeti koliko dugo možemo živjeti. Također je otkriveno koji čimbenici doprinose zdravom snu i ovi čimbenici su se uklopili u iSleep madracima. Udruga ASRI je nastavila raditi u prestižnim bolnicama i američkim sveučilištima. ASRI je razvio edukaciju o spavanju za profesionalce i pacijente širom svijeta. Predanost tvrtke prema istraživanju proteže se dalje od vlastitih proizvoda. iSleep je uvjeren da je spavanje kritična briga za zdravlje i neprestano nastoji donijeti na tržište najbolje madrace za spavanje za zdraviji život.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.