• Brza dostava
310 17
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Opis
Dvostrani madrac s troslojnom jezgrom i 4 razine čvrstoće.

Silver Plus je madrac s različitim čvrstoćama na svojim stranama i jezgrom od tri vrste pjene, u kombinaciji pružaju potporu tijelu srednje čvrstoće. Dodatni sloj memorijske pjene dodaje se s jedne strane navlake kako bi se što brže pronašao najudobniji položaj za spavanje. Memorijska pjena iSleep visoko je elastičan materijal koji prvo reagira na pritisak, a zatim na toplinu. To vam omogućuje da na isti način osjetite svoj madrac, bez obzira na godišnje doba i temperaturu prostorije.

Madrac je obrađen ionima srebra koji sprečavaju vlagu, prašinu, zadržavanje grinja i bakterija. Srebro pozitivno utječe na cirkulaciju krvi. Za maksimalnu higijenu, jezgra madraca dolazi s uklonjivom navlakom s patent zatvaračem koje se lako može oprati kod kuće.

Svi madraci iSleep imaju dvije strane i mogu se redovito okretati, što pridonosi njihovom dužem vijeku trajanja. Dvostrani madraci postavljaju se na podnice s letvicama koje omogućuju slobodnu cirkulaciju zraka.

Madraci iSleep pakirani su zarolani i vakumirani, što ih održava savršeno čistima do njihovog otvaranja.

Značajke:
- Proizveden u Italiji;
- Jezgra s vrlo elastičnom pjenom, sloj meke elastične pjene i memorijske pjene od 3 cm;
- Anatomska i ortopedska potpora;
- Navlaka tretirana srebrom s dvodijelnim patent zatvaračem.
Specifikacije
Veličina 90x190 cm (dužina 190 cm/širina 90 cm/visina 24 cm)
Težina: 15.0 Kg
Materijal: memorijska pjena, ultraudobna pjena
Boja: bijela
Proizvodi istog branda
Proizvodi od istog prodavatelja
iSleep
Uvijek je iSleep je vrlo zainteresiran za izradu proizvoda koji nude najbolji mogući san. Proizvodi su se poboljšali jer je iSleep saznao više o spavanju. Radeći s Sveučilištem Nebraska Wesleyan i pionirima na području spavanja, osnovali su grupu za istraživanje na području spavanja, American Sleep Research Institute, koji je 1988. sagradio prvi samostalni objekt za istraživanje zdravog spavanja i kako se ono može postići. Istraživanje koje je uslijedilo donijelo je neke iznenađujuće i važne zaključke. Kvaliteta spavanja je vrlo važna za dobro zdravlje, a koliko dugo i koliko dobro spavamo može predvidjeti koliko dugo možemo živjeti. Također je otkriveno koji čimbenici doprinose zdravom snu i ovi čimbenici su se uklopili u iSleep madracima. Udruga ASRI je nastavila raditi u prestižnim bolnicama i američkim sveučilištima. ASRI je razvio edukaciju o spavanju za profesionalce i pacijente širom svijeta. Predanost tvrtke prema istraživanju proteže se dalje od vlastitih proizvoda. iSleep je uvjeren da je spavanje kritična briga za zdravlje i neprestano nastoji donijeti na tržište najbolje madrace za spavanje za zdraviji život.
Ova web stranica koristi kolačiće.