Ortopedski madrac DuoSense

SKU: 1425265
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
162 19 188 47 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Ortopedski madrac s različitim čvrstoćama na svojim stranama.

DuoSense je čvrst, dvostrani madrac. Na mekšu stranu madraca dodano je 3 cm meke pjene. Pogodan je za one koji traže stabilnu ortopedsku potporu u bočnom položaju za spavanje. S druge strane madraca, pruža osjećaj čvrste ortopedske podloge i stabilne potpore cijelog tijela. Čvršća strana pogodna je za leđni položaj spavanja.

DuoSense jezgra je elastična pjena od 16 cm s dugotrajnom elastičnošću. Otporna je na pritisak, ne deformira se i jamči dugotrajnost. Tijelo prima stabilnu potporu na glavnim dodirnim točkama madraca - na ramenima, struku i nogama, što osigurava ispravan položaj spavanja s ravnom kralježnicom.

Nealergijski tekstil pruža suho okruženje za spavanje i sprječava zadržavanje vlage u madracu. Visoka ventilacija omogućuje stalnu cirkulaciju zraka i sprječava zadržavanje prašine.

Svi madraci iSleep imaju dvije strane i mogu se redovito okretati, što pridonosi njihovom dužem vijeku trajanja. Dvostrani madraci postavljaju se na podnice s letvicama koje omogućuju slobodnu cirkulaciju zraka.

Madraci iSleep pakirani su zarolani i vakumirani, što ih održava savršeno čistima do njihovog otvaranja.

Karakteristike:
- Talijanski dvostrani madrac;
- Dvije različite čvrstoće s obje strane;
- Sloj meke pjene s jedne strane;
- Čvrsta jezgra od pjene za stabilnu potporu;
- Tekstil visoke prozračnosti.
Slični proizvodi
Specifikacije
Veličina 90x200 cm (dužina 200 cm/širina 90 cm/visina 20 cm)
Težina: 14.0 Kg
Materijal: pjena visoke elastičnosti
Boja: bijela
iSleep
Uvijek je iSleep je vrlo zainteresiran za izradu proizvoda koji nude najbolji mogući san. Proizvodi su se poboljšali jer je iSleep saznao više o spavanju. Radeći s Sveučilištem Nebraska Wesleyan i pionirima na području spavanja, osnovali su grupu za istraživanje na području spavanja, American Sleep Research Institute, koji je 1988. sagradio prvi samostalni objekt za istraživanje zdravog spavanja i kako se ono može postići. Istraživanje koje je uslijedilo donijelo je neke iznenađujuće i važne zaključke. Kvaliteta spavanja je vrlo važna za dobro zdravlje, a koliko dugo i koliko dobro spavamo može predvidjeti koliko dugo možemo živjeti. Također je otkriveno koji čimbenici doprinose zdravom snu i ovi čimbenici su se uklopili u iSleep madracima. Udruga ASRI je nastavila raditi u prestižnim bolnicama i američkim sveučilištima. ASRI je razvio edukaciju o spavanju za profesionalce i pacijente širom svijeta. Predanost tvrtke prema istraživanju proteže se dalje od vlastitih proizvoda. iSleep je uvjeren da je spavanje kritična briga za zdravlje i neprestano nastoji donijeti na tržište najbolje madrace za spavanje za zdraviji život.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.