Stolna lampa Quince

SKU: 1424385
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
179 16
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Radi pomoću žarulja s žarnom niti, LED, fluorescentne žarulje, tipa E27, koja nije uključena.
Dužina kabela nije podesiva.
Slični proizvodi
Specifikacije
Dimenzije: dužina 40 cm/širina 25 cm/visina 40 cm/promjer 25 cm
Težina: 0,900 Kg
Materijal: sjenilo za svjetiljke od laminirane drobljene baršunaste tkanine, pvc kabel za napajanje, čelik obojen epoksidnim prahom
Boja: crna
Bulb Attack
Koncept prilagođene rasvjete Bulb Attack razvila je skupina kreativnih ljudi koji vjeruju u snagu jednostavnog i funkcionalnog oblikovanja. Cilj nam je proizvesti lijepe ručno ukrašene i montirane proizvode koji mogu poboljšati moderne i vintage interijere. Pažljivo odabiremo svoje dobavljače kako bismo bili sigurni da je naša oprema sigurna i da je sastavljena od vrhunskih komponenti europskog podrijetla. Sve je započelo 2013. godine s idejom korištenja bezvremenske slike žarulje. Simbol je osvjetljenja i ... dobre ideje! Zato našom namjenskom rasvjetom "napadamo" maštu kupaca i profesionalaca u dizajnu interijera.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.