Set 6 posude za kuhanje Jazz cook

SKU: 1421655
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
86 12 211 16 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Slični proizvodi
Specifikacije
Težina: 2.9 Kg
Materijal: nehrđajući čelik 18/10, stakleni poklopac
Set: 1 posuda za mlijeko dimenzija D12xH9 cm<br>1 lonac D14xH9.5cm<br>1 lonac sa poklopcem D16xH9 cm<br>1 lonac sa poklpcem D18xH10.5 cm
Dokumenti
Pogodno za sve ploče za kuhanje, indukcijske.
Može se prati u perilici posuđa.
Excelsa
Brand Excelsa je osnovan krajem 1990-ih, kao rezultat želje Enrica Vimercatia za stvaranjem branda koji bi mogao razviti praktične, funkcionalne proizvode za svakodnevnu upotrebu. Proizvodi su ugodni, zabavni i nadasve korisni, dizajnirani u širokom spektru boja i materijala, sposobni odgovoriti na različite ukuse i nove trendove. S tim specifičnim ciljem, u samo nekoliko godina, brand Excelsa je postigao veliko javno priznanje postajući sinonim svježine, originalnosti i stila, s glavnim ciljem stvaranja proizvoda koji ostavljaju prostora za osobni ukus, dajući veliku slobodu izbora između dobro strukturiranih stilova i koncepata. Brand Excelsa je učvrstio svoje odnose s najvažnijim maloprodajnim stručnjacima a također i sa vodećim nacionalnim i međunarodnim distribucijskim lancima. Neko je vrijeme tvrtka ulagala značajna sredstva u istraživanje, razvoj i kontrolu kvalitete, postavljajući osnove za svakodnevno bavljenje izazovima, a posebno onima u budućnosti, na najbolji način kroz pročišćavanje i jačanje ovih sektora, sačinjenih od dinamičnih, skrupuloznih mladih ljudi.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.