Set 2 Odvlaživača

SKU: 1421102
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
8 22 14 73 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Čisti prozori automobila, manje vlage - s uređajem za odvlaživanje automobila, prozori automobila koji su iznutra zamrznuti ili čak i smrznuti sada pripadaju prošlosti. Odvlaživač automobila izvlači vlagu iz unutrašnjosti vozila poput magneta. Stoga sprječava hrđu, plijesan, mrlje od plijesni i neugodnih mirisa i osiguravaju ugodnu klimu u bilo kojem vozilu.
Novi WENKO odvlaživač zraka u praktičnom setu od 2 opremljen je praktičnim indikatorom, koji vam pokazuje kada je pun i ne može apsorbirati više vlage.
Nakon što se zasiti, indikator se od plave do ružičaste boje može sušiti u mikrovalnoj pećnici ili na radijatoru. Nakon što apsorbirana vlaga ispari, indikator se vraća u svoju plavu boju, a WENKO odvlaživač automobila je spreman za uporabu. Pametni odvlaživač zraka također je idealno za odvlaživanje karavana, čamaca, garaže i klasičnih automobila. Kad se koristi, apsorbira do 30% vlastite težine u vodi.
Slični proizvodi
Specifikacije
Dimenzije: dužina 12.5 cm/širina 9 cm/visina 2 cm
Težina: 0,240 Kg
Materijal: 100% poliester
Boja: crna
Set: 2 odvlaživača svaki s prikazanim dimenzijama
Wenko
BOLJA IDEJA: Stalna tvrdnja i uvježbani moto Ime WENKO predstavlja stalni uspjeh više od 62 godine. WENKO, naziv za asortiman proizvoda za Vašu kupaonicu, kuhinju, praonicu rublja i dnevni boravak, uvijek domišljato tražeći „bolju ideju“ s inovativnom snagom, koju karakterizira visok stupanj korisničke udobnosti i pošten omjer cijene i performansi. Ova ambicija nas je učinila vodećim pružateljem inovativnih rješenja proizvoda za cijelu Europu. Zahvaljujući podružnicama u Francuskoj (WENKO France SARL), Španjolskoj (WENKO Hispania S.L.), Italiji (WENKO Italia S.r.l.), SAD -u (WENKO Inc.) kao i u Kini (WENKO Pacific Ltd.), naši se proizvodi mogu pronaći u više od 80 zemalja. Sveobuhvatni portfelj proizvoda omogućuje nam da kupcima ponudimo proizvode prilagođene različitim ciljnim skupinama iz jednog izvora. Ovdje nam je važno osigurati optimalnu podršku naših partnera od strane vlastitog WENKO tima terenske službe. Interni tim za upravljanje kategorijama razvija i usredotočuje se na mnogobrojne ciljane skupine koje promiču prodaju i s podrškom za PoS. Osim toga, daljnje nagrade za proizvode i tvrtke dokaz su našeg uspjeha i moći inovacija u 2020.: • Metropolregion Rheinland e.V. dodijelio nam je nagradu za inovaciju "Rheinland Genial". • "Stifterverband" nas je još jednom počastio pečatom kvalitete "Inovativno kroz istraživanje" - četvrti put za redom! • Naš vlastiti razvoj proizvoda, LED šipka za tuš, osvojio je nekoliko nagrada. Dobitnik je nagrade Plus X Award i trgovačkog časopisa diy s nagradom čitatelja "Proizvod godine". • Poseban naglasak stavljamo na osposobljavanje pripravnika: na primjer, kao i gotovo svake godine, i u 2020. jedan od naših pripravnika specijalista za veleprodaju i međunarodnu trgovinu prošao je s najvišom ocjenom i odlikovana je od strane Gospodarske komore. • Kao obiteljsko poduzeće, društvene vrijednosti su nam jako važne. Zbog toga smo uključeni u mnoge projekte koji se u osnovi tiču ​​dobrobiti djece u našoj regiji.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.