Set 5 noževa, kuhinjske škare i držač Metallic Royal Blue

SKU: 1396539
  • Brza dostava
45 51 50 57 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu
Specifikacije
Težina: 7.7 Kg
Materijal: nehrđajući čelik
Boja: plava
Set: 1 kuhar nož 20 cm<br> 1 nož za kruh 20 cm<br> 1 santoku nož 17.5 cm<br> 1 višenamjenski nož dužine 12.5 cm<br> 1 nož za guljenje<br>1 škare<br>1 držač
views.product.tabs.brand_products
views.product.tabs.seller_products
Berlinger Haus
Berlinger Haus je brand koji proizvodi i prodaje posuđe na tržištu već više od 15 godina. Brand nudi širok raspon profesionalnih, ručno prilagođenih, ekskluzivnih i inovativnih proizvoda izrađenih od vrhunskih materijala i stalno se prilagođava svakodnevnim potrebama suvremenih potrošača. Prilagođeni najzahtjevnijim tržišnim zahtjevima i u skladu s najnaprednijim proizvodnim tehnologijama, proizvode tvrtke Berlinger Haus pažljivo su izradili ekskluzivni dizajneri, pretvarajući kuhanje u fantastično iskustvo.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.