Digitalna kuhinjska vaga

SKU: 1391302
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
14 32 27 74 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Zapremnina: 5 kg.
Podjela: 1 g.
Funkcija Tara, LCD prikaz, izbor mjerne jedinice, Svjetlosna signalizacija grijača, automatsko isključivanje i indikacija slabe baterije.
Slični proizvodi
Specifikacije
Dimenzije: dužina 18 cm/širina 2 cm/visina 14 cm
Težina: 0,230 Kg
Materijal: nehrđajući čelik
Boja: siva
LIVOO
Misija naše tvrtke sa sjedištem u Alzasu je stvoriti korisne, ali i originalne proizvode koji će Vas pratiti u Vašem svakodnevnom životu. U tvrtki Livoo veliku pozornost posvećujemo i standardima koje naši proizvodi moraju zadovoljiti. Usko surađujemo s tijelima za certificiranje kako bismo ponudili pouzdane i učinkovite proizvode na koje smo ponosni. Danas je robna marka Livoo postala referenca u svom sektoru u pogledu kvalitete i pouzdanosti. "Osjećajte se dobro" predstavlja našu ambiciju da poboljšamo Vaš svakodnevni život i omogućimo Vam da živite nova iskustva nudeći pametne, zabavne i pristupačne proizvode. Jednostavno zadovoljstvo trenutka.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.