Regal za knjige Dark Gold

SKU: 1381338
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
787 58 877 30 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Ovaj moderni namještaj u suvremenom stilu, kombinirajući metalni uložak od punog drveta, stvarajući apstraktni stil, uzdiže namještaj na sasvim novu razinu.
Kutne noge izrađene od metala dodaju retro vintage izgledu.
Slični proizvodi
Specifikacije
Dimenzije: dužina 120 cm/širina 40 cm/visina 135 cm
Težina: 46.0 Kg
Materijal: masivno drvo manga, metal
Dokumenti
  • Potrebno je sastavljanje: ne
  • Uključene upute za sastavljanje: ne
Indian Hub
Indija je dom izuzetne raznolikosti tradicionalnih obrta. Tradicionalne rukotvorine donose sa sobom dugogodišnje vještine koje imaju čaroliju utkanu u motivima i uzorcima koji se koriste. Raznolika indijska kultura, način života, tradicija i zemljopisni uvjeti pridonijeli su apsolutno božanskoj umjetnosti. Indian Hub nudi široku paletu proizvoda koji se isporučuju na međunarodno tržište, inspiriranih indijskom egzotikom. Širok raspon uključuje servise za stol, ormare, TV komode, uredske stolove, škrinje i kutije, svijećnjake i niz drugih proizvoda. Drveni proizvodi izrađeni su uglavnom od Sheesham drva (indijsko ružino drvo), ali i od akacije ili tikovine. Indian Hub ima sjedište u južnoj Indiji, Jodhpur, odakle se nadgledaju sve aktivnosti. Nedavno su imenovali predstavnika u Londonu kako bi bolje razumjeli potrebe kupaca i doveli kvalitetne indijske proizvode u Europu.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.