Tepih Aurora 200x290 cm

SKU: 1379709
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
501 28 557 04 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Asortiman ultra kvalitetne Aurore je strojno tkan. Izrađeni s nevjerojatno velikom gustoćom koristeći samo najbolje materijale, naša ponuda Aurora jedan je od najkvalitetnijih strojno proizvedenih proizvoda.
Slični proizvodi
Specifikacije
Veličina 200x290 cm (dužina 290 cm/širina 200 cm/visina 1 cm)
Težina: 9.4 Kg
Materijal: 100% polipropilen
Boja: siva
Veličina tepiha (cm) 200x290
Oblik tepiha pravokutni
Think Rugs
Think Rugs je jedan od najomiljenijih i sveobuhvatnijih branda tepiha koji nudi širok raspon proizvoda, pogodnih za gotovo sve vrste interijera. Bilo da se radi o tehnici izrade ili dizajnu, Think Rugs pokriva zahtjeve bilo koje vrste potrošača nudeći od ručno izrađenih tepiha, do osnovnih strojno perivih tepiha ili tepiha za dječju sobu s fascinantnim uzorcima. Tradicionalni, orijentalni ili suvremeni i minimalistički modeli, veličine pogodne za bilo koji prostor, prirodni ili sintetički materijali, svi se nalaze u golemom portfelju branda. Bilo da želite tepih od fine vune ili svile ili tepih otporan na habanje koji se lako održava u svakodnevnom životu, unikatni tepih ili izrađen s potpisom dizajnera Adama Dailya, Fione Howard, Inaluxe ili Michelle Collins, Think Rugs je uvijek inspiriran izbor, potvrđen dugogodišnjim iskustvom i strašću prema udobnosti doma.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.