Set 5 kuhinjskih pomagala Golden Rose

SKU: 1351704
Dostava:
  • Vrijeme dostave: između 07 Prosinca - 17 Prosinca
Pogodnosti:
  • 5.91 Vivre bodova i
  • Besplatni povrat u roku od 14 dana.
59190 kn
  • Upišite kod VIV35HR u košarici i iskoristite 35% dodatnog popusta na ovaj proizvod!
Opis
Učinak ružičastog zlata postiže se zahvaljujući PVD-u (Physical Vapor Deposition presvlaka s taloženjem pare) na ovaj način metal je tretiran, to je tehnologija koja uključuje taloženje tankih metalnih filmova u vakuumskoj fazi. PVD (Physical Vapor Deposition presvlaka s taloženjem pare) je tehnologija koja se koristi za taloženje metalnih tankih filmova na različite vrste podloga. Proces se odvija pod vakuumom. Jamči maksimalnu higijenu i sigurnost u kontaktu s hranom.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dužina 32 cm/širina 5 cm/visina 2 cm
Težina:
1.3 Kg
Materijal:
nehrđajući čelik
Boja:
zlatno ružičasta
Set:
5 različitih kuhinjskih pomagala
Dokumenti
Zajamčena kvaliteta
Jamčimo da je ovaj proizvod originalan te da je tvrtka Vivre ovlaštena prodati ovaj proizvod
Ovaj proizvod može se vratiti bez naknade u roku od 14 dana od preuzimanja
Evviva
Mašta i solidnost. To su dvije duše tvrtke Evviva koje upravljaju sa svojim glavnim ciljem, unesiti ljepotu i funkcionalnost u svakodnevne navike onih koji biraju njene proizvode. Osnovana 2000. godine, naša tvrtka posljednjih godina jača svoju tržišnu poziciju i postala je prepoznatljiva po svojoj originalnosti, stalnoj inovativnosti, dinamičnosti osoblja, bliskoj korisničkoj službi, efikasnosti i brzini isporuke te pravovremena usluga nakon prodaje. Svi sastojci zbog kojih je Evviva pobjednička marka. Inspirirani bojom, inovacijama i originalnošću u kuhinji kao i u ostalim prostorijama kuće: naši prijedlozi se iz godine u godinu obnavljaju novim i jedinstvenim oblicima posvećenim opremanjem stola, životnih prostora ne zaboravljajući ugodne trenutke zajedničkog života. Oblici, ukrasi i materijali su razvijeni, proučeni i dizajnirani da ponude jedinstveni i nepogrešivi proizvod. Kompetentnost i svestranost podržavaju široki spektar proizvoda, od svih kuhinjskih potrepština svih oblika do opremanja domova s ​​prijedlozima dizajna i visokom funkcionalnošću.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.