Igra tipa slagalice 8 dijelova Animal Box

SKU: 1238250
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 1.19 Vivre bodova i
  • Besplatni povrat u roku od 14 dana.
  • Besplatna dostava u cijeloj državi za unaprijed plaćene narudžbe iznad 500 kn.
119 90 kn 215 00 kn RRP ?
Prodano
Opis
Ovaj proizvod se sastoji od četiri kutije i pet blokova. Svaka kutija ima svoj oblik, životinju, boju i odgovarajući broj s kojim možete poboljšati kognitivne sposobnosti. Djeca će oblik staviti u odgovarajući prostor. Osim toga, kutije se mogu složiti i sastaviti sloj po sloj kako bi se ostvarila koordinacija između ruku i očiju i poboljšala spretnost pokreta.

Preporučena dob: 12+ mjeseci.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dužina 10 cm/širina 10 cm/visina 28 cm
Preporučena dob:
Nakon 12 god.
Težina:
0,640 Kg
Materijal:
drvo
Boja:
raznobojna
Set:
1 drveni set s mogućim priborom (ako je potrebno) i upute na više jezika
Dokumenti
Zajamčena kvaliteta
Jamčimo da je ovaj proizvod originalan te da je tvrtka Vivre ovlaštena prodati ovaj proizvod
Ovaj proizvod može se vratiti bez naknade u roku od 14 dana od preuzimanja
Juguetes BP
Juguetes BP je španjolska tvrtka posvećena stvaranju i marketingu igračaka, osnovana 2010. godine, trenutno se nalazi pored glavnih distributera španjolskih igračaka. Juguetes BP svoj je rast temeljio na inovacijama, kvaliteti i odgovornoj usluzi. Naše linije čine razliku, uglavnom s visokokvalitetnim edukativnim igračkama. Prisutni smo, kako u Španjolskoj, tako i u Europi, na najboljim prodajnim mjestima, zahvaljujući našem prodajnom timu. Trenutno distribuiramo WWF Ekološku licencu isključivo za Španjolsku i Portugal. Osim toga, imamo vlastite edukativne proizvode, koji omogućavaju mališanima da razviju svoje vještine.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.