Edukativna igračka Kitchen Dessert

SKU: 1238247
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 1.36 Vivre bodova i
  • Besplatni povrat u roku od 14 dana.
  • Besplatna dostava u cijeloj državi za narudžbe
    iznad 500 kn.
13690 kn 177 kn RRP ?
Prodano
  • Upišite kod VIV35HR u košarici i iskoristite 35% dodatnog popusta na ovaj proizvod!
Opis
s ovim setom, djeca će se moći upoznati s različitim namirnicama i naučiti njihovo ime, oblik i boja. također sadrži stol i nož za rezanje hrane. mogu se rezati i ujediniti mnogo puta zahvaljujući Velcro. to pomaže djeci da ostvare svoju radnu sposobnost, njihovu maštu, njihova kreativnost i vještine u rješavanju problema.
Ima 12 dijelova.

Preporučena dob: 3+ god.
Navedene dimenzije odnose se na pakiranje.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dužina 19.8 cm/širina 18.4 cm/visina 5.5 cm
Preporučena dob:
Nakon 3 god.
Težina:
0,480 Kg
Materijal:
drvo
Boja:
raznobojna
Set:
1 drveni set s mogućim priborom (ako je potrebno) i upute na više jezika
Dokumenti
Zajamčena kvaliteta
Jamčimo da je ovaj proizvod originalan te da je tvrtka Vivre ovlaštena prodati ovaj proizvod
Ovaj proizvod može se vratiti bez naknade u roku od 14 dana od preuzimanja
Juguetes BP
Juguetes BP je španjolska tvrtka posvećena stvaranju i marketingu igračaka, osnovana 2010. godine, trenutno se nalazi pored glavnih distributera španjolskih igračaka. Juguetes BP svoj je rast temeljio na inovacijama, kvaliteti i odgovornoj usluzi. Naše linije čine razliku, uglavnom s visokokvalitetnim edukativnim igračkama. Prisutni smo, kako u Španjolskoj, tako i u Europi, na najboljim prodajnim mjestima, zahvaljujući našem prodajnom timu. Trenutno distribuiramo WWF Ekološku licencu isključivo za Španjolsku i Portugal. Osim toga, imamo vlastite edukativne proizvode, koji omogućavaju mališanima da razviju svoje vještine.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.