Igra tipa slagalice 26 dijelova Capital Letters

SKU: 1238222
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 0.79 Vivre bodova i
  • Besplatna dostava u cijeloj državi za unaprijed plaćene narudžbe iznad 500 kn.
79 90 kn 108 90 kn (-26%) ?
Prodano
Opis
Svako slovo slagalice ima boju, oblik i uzorak osmišljeni kako bi pomogli u razvoju prepoznavanja boja i oblika. Različiti oblici pomažu u prepoznavanju i razumijevanju svakog slova abecede. Sastavljanjem slagalice i umetanjem svakog komada trodimenzionalnog slova u odgovarajuću rupu, pomaže u jačanju sposobnosti promatranja i pamćenja, te istovremeno, promoviraju motorički razvoj.

Preporučena dob: 12+ mjeseci.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dužina 40 cm/širina 30 cm/visina 1 cm
Preporučena dob:
Nakon 12 god.
Težina:
0,700 Kg
Materijal:
drvo
Dokumenti
Zajamčena kvaliteta
Jamčimo da je ovaj proizvod originalan te da je tvrtka Vivre ovlaštena prodati ovaj proizvod
Juguetes BP
Juguetes BP je španjolska tvrtka posvećena stvaranju i marketingu igračaka, osnovana 2010. godine, trenutno se nalazi pored glavnih distributera španjolskih igračaka. Juguetes BP svoj je rast temeljio na inovacijama, kvaliteti i odgovornoj usluzi. Naše linije čine razliku, uglavnom s visokokvalitetnim edukativnim igračkama. Prisutni smo, kako u Španjolskoj, tako i u Europi, na najboljim prodajnim mjestima, zahvaljujući našem prodajnom timu. Trenutno distribuiramo WWF Ekološku licencu isključivo za Španjolsku i Portugal. Osim toga, imamo vlastite edukativne proizvode, koji omogućavaju mališanima da razviju svoje vještine.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.