Fotelja Clara Melva Cream

SKU: 1165421
Boja
plava
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 73.1 Vivre bodova i
  • Besplatna dostava u cijeloj državi za unaprijed plaćene narudžbe iznad 750 kn.
2436 90 kn 3776 90 kn (-35%) ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Visina sjedala: 46 cm.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dužina 88 cm/širina 92 cm/visina 89 cm
Težina:
26.0 Kg
Materijal:
struktura od bukovine, borovina, šperploča i iverica, presvlaka od 100% poliestera, elastične trake, ispuna od silikonskih vlakana i poliuretanske pjene T3530
Boja:
krem
Na razvlačenje
ne
Dokumenti
  • Potrebno je sastavljanje: da
  • Uključene upute za sastavljanje: da
Optisofa
Optisofa je mjesto gdje se ideje, rad i tehnologija pretvaraju u mala umjetnička djela. Naš posao je pretvoriti viziju u gotov namještaj. Namještaj koji vam omogućuje da dodate malo topline i ugode udobnosti svog doma. Naša kreativnost, kvaliteta i pažnja prema detaljima uvijek imaju isti cilj - od kuće napraviti dom s velikim "D". Svjesni činjenice da nam samo puna predanost omogućuje stvaranje proizvoda što bliže savršenstvu, dajemo sve od sebe. Dodavanjem cigle u vaš dizajn interijera želimo s vama stvoriti jedinstvenu atmosferu. Zanesite se i uredite svoju sobu s nama!

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.