Set 10 kistova za šminkanje Luxurious Rosegold

SKU: 1133090
4.75
4 Recenzije
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 0.35 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
11 93 78 44 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Specifikacije
Težina: 0,340 Kg
Materijal: Wood and aluminum handles, aluminum tube, laser cut synthetic microfiber grade A bristles
Set: 10 kistova za šminkanje s modelom različitih dimenzija
Recenzije
4.75
4 Recenzije
5 Zvijezde (3)
4 Zvijezde (1)
3 Zvijezde (0)
2 Zvijezde (0)
1 Zvijezda (0)
Detalji proizvoda
Povrat: Kozmetički proizvodi koji imaju kutiju i zapečaćenu foliju u trenutku prodaje se mogu vratiti samo ako je folija zapečaćena.
Zoe Ayla
Od svojih skromnih početaka 2015. godine, Zoë Ayla Roukema i Quinn Roukema, brat i sestra, imali su za zadatak učiniti osobnu njegu i wellness dostupnima. Putujući svijetom, živeći u različitim podnebljima i suočeni sa svakodnevnim ekološkim stresovima, naša osnivačica Zoë Ayla osobnu njegu je postavila kao prioritet. Odvajanje vremena za brigu o sebi postalo je stil života, a ne rutina. Vodeći smo proizvođač i distributer vrhunskih proizvoda za njegu i uljepšavanje vrhunske kvalitete koji se nude po pristupačnoj cijeni. Podržani vrlo jakim timovima za nabavu i globalnom distribucijskom infrastrukturom, donosimo inovacije i trendove na tržište brzo i učinkovito. Naš vrhunski proizvod po svakodnevno niskoj cijeni omogućio nam je izgradnju snažnih partnerstava s nekim od najvećih svjetskih trgovaca. Zoë Ayla boravi u prekrasnom Montrealu sa svojim dečkom i nevjerojatno velikim spasilačkim psom (King Shepard) i provodi puno vremena putujući na posao između naših ureda u Los Angelesu, Amsterdamu i Hong Kongu.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.