Set 3 stolića Rafevi Hansel Walnut Black

SKU: 1026873
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
54 14 81 36 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Specifikacije
Težina: 10.2 Kg
Materijal: iverica
Boja: smeđa, crna
Set: 1 stolić dimenzija 45.5x45.5xH41 cm<br>1 stolić dimenzija 44.5x44.5xH38.5 cm<br>1 stolić dimenzija 44.5x44.5xH36 cm
Recenzije
5.00
1 Recenzije
5 Zvijezde (1)
4 Zvijezde (0)
3 Zvijezde (0)
2 Zvijezde (0)
1 Zvijezda (0)
Dokumenti
  • Potrebno je sastavljanje: da
  • Uključene upute za sastavljanje: da
Rafevi
Odnos marke Rafevi prema svojim korisnicima i pogled na proizvod prilično su različiti. Rafevi svaki proizvod koji osmišlja smatra malim, ali važnim izgovorima koji mogu usrećiti njegove korisnike. Svaki proizvod sa strašću dizajniran u Rafevi studijima ima za cilj stvoriti sretna iskustva za korisnika. Rafevi je oduvijek prihvaćao biti robna marka koja ima snažne emocionalne veze sa svojim korisnicima i nikada neće imati običan odnos kupac-prodavatelj sa svojim korisnikom. Mali osmijesi koje ćemo stvoriti na licu korisnika Rafevija bit će nam najveća motivacija.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.