Fotelja Amelie Navy Blue

SKU: 1014569
  • Brza dostava
Pogodnosti:
  • 14.54 Vivre bodova i
  • Količinski popusti za vaše poslovanje i
484 90 698 39 RRP ?
Prodano
  • Ovaj proizvod ima besplatnu dostavu ako platite karticom
Opis
Visina sjedala: 46 cm.
Dubina sjedala: 53 cm.
Najveća podržana težina: 130 kg.
Navlaka jastuka za sjedalo je odvojiva.
Specifikacije
Dimenzije: dužina 85 cm/širina 85 cm/visina 98 cm
Težina: 18.0 Kg
Materijal: struktura od šperploče, bukovina, borovina, čelik, elastične trake, presvlaka od poliestera, ispuna od poliuretanske pjene
Boja: mornarsko plava
Na razvlačenje ne
Dokumenti
  • Potrebno je sastavljanje: da
  • Uključene upute za sastavljanje: da
Optisofa
Optisofa je mjesto gdje se ideje, rad i tehnologija pretvaraju u mala umjetnička djela. Naš posao je pretvoriti viziju u gotov namještaj. Namještaj koji vam omogućuje da dodate malo topline i ugode udobnosti svog doma. Naša kreativnost, kvaliteta i pažnja prema detaljima uvijek imaju isti cilj - od kuće napraviti dom s velikim "D". Svjesni činjenice da nam samo puna predanost omogućuje stvaranje proizvoda što bliže savršenstvu, dajemo sve od sebe. Dodavanjem cigle u vaš dizajn interijera želimo s vama stvoriti jedinstvenu atmosferu. Zanesite se i uredite svoju sobu s nama!

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.