FAQ

Povrat

Imate mogućnost vratiti proizvod u roku od 14 dana od datuma isporuke narudžbe, izravno s računa klijenta, pristupom odjeljku „Povrat“, odabirom prihvatljivih proizvoda s prikazanog popisa i ispunjavanjem online obrasca za povrat.
Poslije slanja zahtjeva za povrat, kontaktirat će vas predstavnik kurirske tvrtke GLS kako bi preuzeli paket.
Vraćeni proizvodi bit će poslani i upakirani u ambalaži kako bi se spriječila oštećenja, na sljedeću adresu: Soseaua Giurgiului nr. 321, sector 4, Bucuresti, tako da će se obrada i plaćanje povrata obaviti na vrijeme.
Za proizvode na kojima su izvršeni neovlašteni zahvati, oni na kojima se vide tragovi habanja ili pretjerane uporabe, ogrebotine, nedostaci, nagnječenja, mehanički ili električni udarci i na one kojima nedostaju dodaci, zadržavamo pravo da ih ne prihvatimo kao povrat.
Vivre Deco i Vivre Marketplace partneri mogu ponuditi pokriće naknade za dostavu za vraćene proizvode (bez obzira na razlog povrata, osim u slučajevima zlonamjernog vraćanja) u skladu s vlastitom politikom povrata. Uvjeti povrata prikazani su na stranici partnera, u odjeljku Povrat i jamstvo, kojoj možete pristupiti klikom na ime partnera na stranici proizvoda koji želite vratiti. Podizanjem povrata i organiziranjem prijevoza upravlja partner, zajedno s kurirskom tvrtkom s kojom ima ugovor.

Kategorije: Povrat

Da bismo bili sigurni da će se proizvodi vratiti nama, potrebno je ispuniti obrazac za povrat koji nudimo na web stranici. Na taj način možemo pratiti proces povrata proizvoda do skladišta i njegovu obradu.
Povratak proizvoda moguć je i drugim sredstvima osim onih koje nudi Vivre, ali u potpunosti na vašu odgovornost i troškove.

Kategorije: Povrat

Možete besplatno vratiti bilo koji proizvod u roku od najviše 14 dana od datuma prijema paketa.

Kategorije: Povrat

Proizvode kao što su donje rublje, kupaći kostimi ili kozmetika nije moguće vratiti jer mogu ugroziti zdravlje potrošača ako su nezapečaćene.

Kategorije: Povrat

Vrijednost vraćenih proizvoda bit će prebačena na navedeni bankovni račun, u roku od najviše 14 dana.

Kategorije: Povrat

Load More

Ka vivre.hr