FAQ

Povrat

Imate mogućnost vratiti proizvod u roku od 14 dana od datuma isporuke narudžbe, izravno sa svog korisničkog računa, pristupom odjeljku “Povrat”, odabirom prihvatljivih proizvoda s prikazanog popisa i ispunjavanjem online obrasca za povrat.
Nakon što ga pokrenete, kontaktirat će vas predstavnik tvrtke Cou Courier kako biste preuzeli paket. Vraćena roba bit će poslana zapakirana u čvrstom pakiranju radi sprječavanja oštećenja, na sljedeću adresu: DNCB br.37, Popesti-Leordeni, županija Ilfov. Podaci moraju biti točni, kako bi se njihova obrada i plaćanje mogli izvršiti na vrijeme.
Za proizvode koji su bili podvrgnuti neovlaštenim intervencijama, one koji pokazuju znakove istrošenosti ili pretjerane uporabe, ogrebotine, krhotine, neravnine, mehaničke/električne udare i one koji nemaju dodatnu opremu, zadržavamo pravo da ih ne prihvatimo.
U slučaju proizvoda koje prodaje i isporučuje Vivre Deco, Klijent će snositi trošak dostave za vraćene proizvode, koji se može vidjeti na korisničkom računu i može varirati ovisno o broju, veličini i/ili težini vraćenih proizvoda.
Partneri Vivre Marketplace-a mogu ponuditi pokriće naknade za dostavu za vraćene proizvode (bez obzira na razlog povrata, osim u slučajevima zlonamjernog vraćanja) u skladu s vlastitom politikom povrata.
Uvjeti povrata predstavljeni su na stranici partnera, u odjeljku Povrat i jamstvo, kojemu možete pristupiti klikom na njegovo ime na stranici proizvoda koji želite vratiti. Naplatu povrata i organizaciju prijevoza vodi partner, zajedno s kuriskom tvrtkom s kojom ima ugovor.

Kategorije: Povrat

Da bismo bili sigurni da će se proizvodi vratiti nama, potrebno je ispuniti obrazac za povrat koji nudimo na web stranici. Na taj način možemo pratiti proces povrata proizvoda do skladišta i njegovu obradu.
Povratak proizvoda moguć je i drugim sredstvima osim onih koje nudi Vivre, ali u potpunosti na vašu odgovornost i troškove.

Kategorije: Povrat

Svaki proizvod možete vratiti u roku od najviše 14 dana od dana primitka.

Kategorije: Povrat

Proizvode kao što su donje rublje, kupaći kostimi ili kozmetika nije moguće vratiti jer mogu ugroziti zdravlje potrošača ako su nezapečaćene.

Kategorije: Povrat

Vrijednost vraćenih proizvoda bit će prebačena na navedeni bankovni račun, u roku od najviše 14 dana.

Kategorije: Povrat

Load More

Ka vivre.hr