FAQ

Povrat

Imate mogućnost da besplatno vratite proizvod izravno iz korisničkog računa, pristupom odjeljku “Povrat”, birajući željeni proizvod iz liste i popunjavanjem online obrasca.
Poslije slanja zahtjeva za povrat, kontaktirat će vas predstavnik kurirske tvrtke GLS kako bi preuzeli paket.
Vraćeni proizvodi bit će poslani i upakirani u ambalaži kako bi se spriječila oštećenja, na sljedeću adresu: Soseaua Giurgiului nr. 321, sector 4, Bucuresti, tako da će se obrada i plaćanje povrata obaviti na vrijeme.
Za proizvode na kojima su izvršeni neovlašteni zahvati, oni na kojima se vide tragovi habanja ili pretjerane uporabe, ogrebotine, nedostaci, nagnječenja, mehanički ili električni udarci i na one kojima nedostaju dodaci, zadržavamo pravo da ih ne prihvatimo kao povrat.
Proizvodi koje prodaju i dostavljaju naši partneri na Vivre Marketplaceu imaju rok za povrat od 14 dana. Podizanjem povrata i organiziranjem prijevoza upravlja partner, zajedno s kurirskom tvrtkom s kojom ima ugovor.

Kategorije: Povrat

Da bismo bili sigurni da će se proizvodi vratiti nama, potrebno je ispuniti obrazac za povrat koji nudimo na web stranici. Na taj način možemo pratiti proces povrata proizvoda do skladišta i njegovu obradu.
Povratak proizvoda moguć je i drugim sredstvima osim onih koje nudi Vivre, ali u potpunosti na vašu odgovornost i troškove.

Kategorije: Povrat

Da. Povrat je besplatan (prijevoz u potpunosti pokriva Vivre ili partner na Vivre Marketplace).

Partneri Vivre Marketplace mogu ponuditi pokriće naknade za dostavu vraćenih proizvoda (bez obzira na razlog, s izuzetkom zlonamjerne upotrebe povrata) u skladu s vlastitom politikom povrata. Uvjeti povrata mogu se pronaći na stranici partnera, u odjeljku Politika povrata, kojem možete pristupiti klikom na ime na stranici proizvoda koji želite vratiti.

Kategorije: Povrat

Možete besplatno vratiti bilo koji proizvod u roku od najviše 14 dana od datuma prijema paketa.

Kategorije: Povrat

Proizvode kao što su donje rublje, kupaći kostimi ili kozmetika nije moguće vratiti jer mogu ugroziti zdravlje potrošača ako su nezapečaćene.

Kategorije: Povrat

Vrijednost vraćenih proizvoda bit će prebačena na navedeni bankovni račun, u roku od najviše 14 dana.

Kategorije: Povrat

Load More

Ka vivre.hr