Kada se održava Vivre Black Friday?

Vivre Black Friday, događaj s najznačajnijim popustima i najvećim brojem proizvoda po sniženim cijenama, održava se u Studenom i do sada je događaj bio nova prilika za susret kupaca s izdašnom ponudom koja im je pomogla da transformiraju svoju kuću u dom o kojem su oduvijek sanjali. Black Friday, kao što je događaj nadaleko poznat, kupcima je pružio priliku da pristupe širokom spektru proizvoda za dom iz kategorija poput namještaja, tepiha, dekoracija i lifestyle-a, kako bi mogli stvoriti postavke za uživanje. Sofe, kutne sofe, fotelje, kuhinjski dodaci, tepisi, posteljina i rasvjetna tijela bili su među najdražim proizvodima.

Pretplatite se na Newsletter i budite među prvima koji će saznati novosti o Vivre Black Friday 2020:


Novi rekordi svake godine!

2018

o Preko 50.000 narudžbi;
o 4 milliona (evra) – Vrijednost naručenih proizvoda;
o 20.000 istovremeno korisnika web stranica.

2019

o Preko 90.000 narudžbi;
o 8 milliona (evra) – Vrijednost naručenih proizvoda;
o 42.000 istovremeno korisnika web stranica.

Za Vivre Black Friday, svake godine postavljamo nove rekorde. Zato vam 2020. preporučujemo da se pripremite na vrijeme i da pratite Vivre!

Pripremite se za Black Friday 2020!

o Ako još uvijek nemate korisnički račun na Vivre, to možete lako riješiti: kliknite na "Registracija" i unesite svoju email adresu i lozinku ili upotrijebite svoju Facebook email adresu pristupanjem "Prijava kroz Facebook”;
o Provjerite jesu li adresa i podaci za kontakt točni kako biste eliminirali mogućnost problema s dostavom;
o Preuzmite VIVRE aplikaciju;
o Pretplatite se na Newsletter: prvi ćete saznati vijesti;
o Dodajte vaše proizvode u Omiljene tako da im možete lako pristupiti u bilo kojem trenutku;
o Pratite nas na Socijalnim Medijima, svakodnevno pripremamo nova iznenađenja!

Što je Black Friday?

Black Friday je najočekivaniji shopping događaj godine zbog impresivnih popusta koje trgovci primjenjuju u ovom razdoblju. Označava početak sezone zimskih praznika za kupovinu i najbolji je trenutak da iskoristite ponude, popuste i posebne cijene.

U početku je Black Friday bio povezan s vrevom izazvanom 60-ih u Filadelfiji i Savršenom Poklon Groznicom. Aglomeracija u trgovinama, uska grla u prometu i sve veće potrebe stanovništva za kupnjom doveli su do događaja kakvog danas poznajemo. Tako svake godine u Studenom uživamo u svojim omiljenim proizvodima po najnižim cijenama.

Ka vivre.hr