Prednosti za sve Vaše ideje


Kad imate sve što je potrebno za stvaranje željenog dekora, lako je biti vlastiti dizajner interijera. Pod svime što Vam treba mislimo na:

Neograničena inspiracija

Više od 150.000 proizvoda iz kojih odabrati

Okupljeni iz cijelog svijeta i filtrirani po bojama, veličinama ili stilovima, Vivre proizvodi - kombinirani na tisuće mogućih načina - pretvorit će Vaš dom u umjetničko djelo: jedinstveno i osobno.

Nove kolekcije svaki dan

Jedinstveni dekor se stvara s vremenom, tako da Vam Vivre svakodnevno nudi nove kolekcije. U osnovi, ovdje svakodnevno pronalazite potrebnu inspiraciju i svoje potrebe za ukrašavanjem hranite tematskim kolekcijama, koje su vezane za stil, brand ili kategoriju.

Aplikacija i funkcija AR

Inspiracija Vam može doći gdje god se nalazili, ali s aplikacijom Vivre uvijek ćete biti spremni. Štoviše, kad osjetila dizajnera izađu na vidjelo, možete istražiti bilo koju ideju koja Vam dođe na pamet, na licu mjesta, pomoću funkcije AR. Ovdje ćete se uvjeriti kako dobro izgledaju Vivre proizvodi u Vašem domu i testirati u stvarnom vremenu odgovaraju li Vašem dekoru.

Vodič za uređenje

Svaki dizajner interijera također treba pomoć. Blog Vivre - s preko 200 tematskih članaka - od sada će Vam biti vodič. Ovdje ćete saznati najnovije trendove, otkriti savjete i trikove na koje niste ni pomislili i biti neprestano inspirirani tijekom postupka uređenja ili preuređenja.

Usluge za Vas

Besplatna dostava za velike proizvode

Kako biste imali više vremena za odabir svojih favorita i izbjegli gužve, na Vivre uvijek imate besplatnu dostavu za velike proizvode. Promjena kauča je lakša nego što mislite!
ICONS-8

Google Pay i Apple Pay

Nikad nije bilo lakše izvršiti plaćanje! Na Vivre možete plaćati putem Google Pay ili Apple Pay izravno sa svog telefona!
Ka vivre.hr