Vivre Blog » Vivre započinje Veliku Rasprodaju

Vivre započinje Veliku Rasprodaju

od Andrei Mirea
Vivre započinje Veliku Rasprodaju

Vivre nastavlja jesenjske rasprodaje i 22 Listopada započinje Velika Rasprodaja, sa popustima do 70% na tisuće proizvoda, uglavnom motivirana otvorenošću kupaca za kupnju putem interneta, udvostručena rastućim zanimanjem za dizajn interijera.

Odabir proizvoda s niskim cijenama napravit će se od najpopularnijih kategorija dostupnih na web stranici – namještaj, tekstili i rasvjetna tijela – i cilj će biti potpuno preuređenje kuće proizvodima koji odgovaraju vašoj osobnosti.

Kampanja će biti dostupna od 22 Listopada do 28 Listopada istovremeno u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan: Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Hrvatska, Poljska i Grčka.

Ako su prije nekoliko godina potrošači oklijevali kupovati namještaj putem interneta i kupovali uglavnom ukrase, sada Vivre kaže da potražnja za velikim komadima namještaja trenutno raste.

Broj online narudžbi u kategoriji namještaja povećan je za 30% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a najveći porast bio je namještaj za dnevnu sobu – sofe i fotelje – a slijede komadi kuhinjskog namještaja – blagovaonski stolovi i stolice.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala. Kliknite ovdje za više detalja. DA, PRIHVAĆAJ Kliknite ovdje za više detalja.