Vivre Blog » POČINJE BLACK SALE NA VIVRE

POČINJE BLACK SALE NA VIVRE

od Andrei Mirea
POČINJE BLACK SALE NA VIVRE

Jesenski popusti na Vivre počinju sa Black Sale-om!

Od srijede navečer, 9 listopada, i do 14 listopada, 12:00 sati, desetine tisuća proizvoda će biti dostupno na rasprodaji iz svih prisutnih kategorija na stranici: namještaj, kuhinjska pomagala, rasvjetna tijela, kupaonski pribor, tepisi, tekstili i ukrasi. 

Obećanje kojeg se namjeravamo držati jeste da vam ponudimo online destinaciju gdje možete pronaći namještaj i dodatke koji u potpunosti odgovaraju vašoj osobnosti.

Proizvodi koji će imati niske cijene odabrani su od preko 5.000 kauča i fotelja, 3.000 posteljina i prekrivača, otprilike 8.000 tepiha, 7.000 rasvjetnih tijela i preko 20.000 ukrasa za dom i vrt stalno dostupnih na web stranici.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala. Kliknite ovdje za više detalja. DA, PRIHVAĆAJ Kliknite ovdje za više detalja.