Vivre Blog » O nama

O nama

od vivreblog
O nama

Mi smo online odredište za kvalitetu i dobar ukus na području proizvoda za uređenje interijera i životni stil. Želimo podijeliti s Vama dašak naših svakodnevnih radosti.

Prisutni smo u 9 zemalja i imamo 6 godina iskustva, naši stručnjaci dolaze Vam u susret sa savjetima i korisnim informacijama kako bi Vam pomogli pronaći potrebnu inspiraciju!

Volimo lijepe stvari, stoga smo odabrali s pažnjom impresivne komade namještaja, razigrane ukrase i predmete koje Vam uljepšavaju dane i pomažu stvoriti životni stil po Vašem ukusu.

Tisuće proizvoda čekaju na Vas da ih otkrijete kako bi ukrasili Vaš dom!

Pronašli smo inspiraciju širom svijeta, kroz raznolikost stilova i promoviramo ju u obliku dnevnih kolekcija.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala. Kliknite ovdje za više detalja. DA, PRIHVAĆAJ Kliknite ovdje za više detalja.