Budite prvi koji će dobiti najnovije vijesti o Black Friday,
prijavite se za Newsletter!

Prijavom izjavljujem da sam suglasan/a s Uvjeti poslovanja

BLACK FRIDAY: JE LI STE ZNALI?

Poznati dan Black Friday nije bio shopping događaj od samog početka, već financijska kriza u Americi godine 1869. koja je polako, polako postala najpoznatiji dan nevjerojatnih popusta. Black Friday označava početak shopping sezone za praznike i nastavlja postavljati nove i nove rekorde svake godine.
Budući da volimo lijepe stvari i želimo donijeti radost kućama svih naših klijenata, mi u Vivreu smo uvijek dio igre.

SAVJETI I TRIKOVI

Pošto dobar ukus i kvaliteta su najvažniji kada se radi o zadovoljavanju potreba svih naših kupaca, trudimo se ponuditi Vam najljepše i najlakše iskustvo kupovine svake godine.
Stoga, da biste bili u tijeku s najnovijim ponudama, važno je znati nekoliko bitnih stvari o mehanizmu Vivre:

  • - Napravite korisnički račun na našoj internet stranici i pretplatite se na Newsletter kako biste među prvima saznali o ponudama!
  • - Provjerite jeste li unjeli točnu adresu za dostavu i potvrdili sve svoje podatke za kontakt!
  • - Pripremite se za veliku Black Friday avanturu!

Ne zaboravite! Volimo lijepe i dobro obavljene stvari, a kada je riječ o proizvodima, dominiraju tri koncepta: ljepota, umjetnost, inspiracija.

BLACK FRIDAY U VIVRE-u - Tri dana (22.-25. Studenog 2018.) naši kupci su mogli birati između više od 40.000 jedinstvenih kozmetičkih proizvoda od više od 1.000 dobavljača širom svijeta, uz popuste do -90%.

OOPS! IMAJTE JOŠ MALO STRPLJENJA! Black Friday? Sada? Nije pravo vrijeme, ali nemojte dopustiti da vas to ometa! U Vivre-u uvijek možete pronaći lijepe stvari za sve vaše potrebe.

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.