O nama

Volimo lijepe stvari - od ove ideje je počeo Vivre.

Započeli smo ovo putovanje sa željom da u domove naših kupaca donesemo taj "je ne sais quoi" i odabrali smo iz cijelog svijeta proizvode izvornog dizajna, pažljivo izrađene, spremne za uljepšavanje prostora.

Destinacija za kvalitetu i za one stvari u koje se zaljubljuite na prvi pogled, Vivre Vam svakodnevno nudi inspiraciju koja Vam je potrebna za stvaranje stila života po Vašoj želji.

Vivre znači živjeti i uživati u svakom trenutku. Uvijek pazeći na želje naših kupaca i najnovije trendove, donosimo Vam u obliku dnevnih kolekcija mnoštvo proizvoda u različitim stilovima.

Tko smo mi?

Mladi smo i entuzijastični tim, ali s velikim iskustvom u maloprodaji, odlučni da uljepšamo što više domova.

Krenuli smo na put 2012. godine i već smo najveća i najomiljenija internetska trgovina u Srednjoj i Istočnoj Europi kada su u pitanju namještaj, tekstilI i ukrasi.

Mi inspiriramo i ukrašavamo domove u 9 zemalja, a to znači ... preko 100 milijuna ljudi u Europi može uživati u našim kolekcijama.

Već smo isporučili više od 4 milijuna narudžbi, što znači 4 milijuna paketa sreće.

Imamo preko 1.000 brendova u našem portfelju, istinski inspirativni svemir.

Našim kupcima svakodnevno pružamo više od 150.000 proizvoda u koje se zaljubljuju.

Vivre

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje platforme, mjerenje uporabe platforme, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.