O nama

Mi volimo lijepe stvari. Misleći o tome odlučili smo osnovati tvrtku. Vivre je start-up lansiran u Rumunjskoj u travnju 2012 s ciljem osnivanja online stranice za ljude koji vole savršenu kvalitetu te imaju dobar ukus. Tražimo u cijelom svijetu proizvode koji nas inspiriraju, koji su vam dostupni po povoljnim cijenama.

Mladi smo ali nam ne nedostaje iskustva. Vivre ima ekipu koja se bavi maloprodajom, logistikom i trgovinom više od 10 godina. Obećajemo da ćemo primjeniti sve što smo naučili da bi promijenili način i uvjete na koji su rumunji koristili dizajn. Cilj Vivre je dati kupcu što bolje, što više, što ljepše.

Monica Cadogan - CEO Vivre Deco

"Svaki put kad pomislim na Vivre, moje srce skače od sreće: to je umjetnost, osmijeh ali i ozbiljnost. Ideje i objekti koji pričaju, tako bih definirala dizajn."

Monica Cadogan
CEO Vivre Deco

U skladu s novim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) EU-a, molimo Vas da nam date privolu za korištenje kolačića (eng. cookies) za sljedeće svrhe: pravilno funkcioniranje Vivre platforme, mjerenje uporabe platforme Vivre, napredne značajke poput preporučenih proizvoda i druge vrste funkcionalnosti koje će nam omogućiti da Vam pokazujemo najprikladnije ponude putem različitih marketinških kanala.